Διαδικτυακή ανάγνωση…

Διαδικτυακή Ανάγνωση για εφήβους και ενήλικες

Το Εργαστήρι θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου οργανωνει διαδικτυακή ανάγνωση για εφήβους και ενήλικες… (από 16 έως 106 χρονών). Τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου, 19:00-21:00, η Πέγκυ Στεφανίδου, εκπαιδευτικός θεάτρου, MA in Drama in Education, ιδρύτρια του Εργαστηρίου, ανάβει το Φανάρι της Ανάγνωσης στην Γερμανία και… συνδέεται μαζί μας. H εκδήλωση θα πραγματοποιήθει μέσω zoom. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης (email: info@ergastiritheatroukalogeropoulou.com, τηλ: 210 32 49 829).

Δείτε εδώ την αφίσα του προγράμματος.

Μήνας βιβλίου ο Απρίλης. Και εμείς σταθερά πιστεύουμε ότι η ανάγνωση μπορεί να μας βοηθήσει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις αδυναμίες μας. Μέσα από τα λόγια και τις εικόνες, τα αντικείμενα και τις σκέψεις του συγγραφέα.
«…Μα εγώ λέω πώς ήτανε κιόλας ένα χρέος ετούτο που κάνω. Γιατί μέσα σε αυτά τα χαρτιά θροεί μια ψυχή τυραγνισμένη, που είναι μέρος της Παγκόσμιας Ψυχής. Θαρρώ πως τούτα εδώ τα μιλήματα …ανήκουν σε κάθε ανθρώπινο πλάσμα που γιόμισε από τις απορίες του πολέμου, κι απλώνει τα χέρια ζητιανεύοντας την πανανθρώπινη αγάπη.»
Αυτή την φορά είναι η «Η Ζωή εν Τάφω» του Στρατή Μυριβήλη. Σας καλώ και σας ζητώ να ανακαλύψουμε μαζί το νόημα… «της Παγκόσμιας Ψυχής”.

Πέγκυ Στεφανίδου,
Εκπαιδευτικός θεάτρου (ΜΑ in Drama in Education)
Ιδρύτρια του Εργαστηρίου

Για πληροφορίες και εγγραφές:
Ωράριο Γραμματείας (μόνο τηλεφωνικά):
Τρίτη – Πέμπτη
, 11:00-2:00 και Παρασκευή, 6:00-9:00.
σταθερό: 210 3249829
κινητό: 6977843378
email: info@ergastiritheatroukalogeropoulou.com
Οι κρατήσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.